Sport

CAMPIONATELE MONDIALE DE ÎNOT MASTERS: Nouă medalii au adus din Coreea sportivii de la Gold Stars Baia Mare (FOTO)

Sportivii de la Clubul Gold Stars Baia Mare au reprezentat România la Campionatele Mondiale de Înot Masters Gwangju – Koreea 2019, de unde s-au întors cu nouă medalii.

Delia Ana Kovacs – 40-44 de ani

Prima medalie la mondiale pentru România cucerită la 3 km, open water, locul 4, au urmat cursele in bazinul acoperit – locul 5 la 400 mixt, locul 7 la 50 m spate, locul 9 la 100 m spate, locul 9 la 200 m spate si locul 9 la 200 m mixt.

Stefan Ioan Gherghel – 40-44 ani isi apara titlul de campion mondial in proba de100 m fluture. In ultima zi, chiar de ziua sa de naștere, devine vicecampion mondial in proba de 50 m spate, demonstrand ca inca mai are de aratat multe in lumea inotului la cel mai înalt nivel posibil.

locul 2 – 50 m spate
locul 3 – 50 m fluture
locul 3 – 100 m spate
locul 4 – 100 m liber

Alexandru Coci 30-34 de ani, după ce în prima zi de concurs s-a accidentat la mina dreapta, a luat decizia de a mai înota si in proba de 50 m fluture. Însă, din cauza durerilor, bratul a fost imobilizat iar medicii au decis repaus total pentru minim 2 săptămîni. Din această cauză ștafeta de 4×50 m masculin mixt, cu șanse la podium, nu a mai avut loc pentru clubul baimarean.

locul 2 – 50 m fluture
locul 2 – 100 m liber

Sorin Octavian Stoica – 35-39 de ani
prima participare la un campionat mondial. Desi nu a fost inotaror de performanță reușește, prin munca si seriozitate, sa se clarifice in primii 20 de concurenți la nivel mondial.

locul 14 – 3 km open water (din peste 50 de concurenți la categoria 35-39 de ani)
locul 13 – 200 m liber
locul 13 – 400 m liber

Hitter Istvan – prima participare la mondiale. Ambitios, serios si muncitor isi propune sa urce in clasamentele mondiale pe poziții cat mai bune.

Deplasarea s-a facut cu sprijinul Consiliului Județean Maramures, Primăria Baia Mare, precum și cu susținerea sponsorilor: Autobecoro Baia Mare, Starinst Proexpert Cluj, SC GRIVASOL SRL, SC ELITMAR SRL, SC CONTECATT SRL, SC INTERMETAL SRL, BARBAROSSA, SC SISTEM GRUP IMPEX SRL, SC RECOND EXPERT SRL, SC Damos Trans.

„Concursul a fost extraordinar. Organizarea de excepție iar sportivii au demonstrat încă o dată că sunt bine pregătiți si gata sa faca fata oricărei provocări. Clubul baimarean a cucerit cel mai mare numar de medalii – 9, dintre toate cluburile din Romania. Multumim tuturor celor care au fost, sunt si vor fi alaturi de noi. Tuturor celor care inteleg ca sportul este viata noastră, celor care au făcut, fac si vor face parte din Clubul Gold Stars Baia Mare”, cu respect, Delia Ana Kovacs, vicepreședinte.

Te-ar putea interesa si

CROSUL SĂLCIUA TRAIL RUN: Aristotel Rudolf Felker a reprezentat Spitalul Județean Baia Mare și a ocupat locul 2

Vasile Dale

În prezența lui Maricel Voinea, a Cristinei Pîrv și a lui Bogdan Vasile, Tudor Marta a lansat oficial proiectul Fabrica de Campioni

Redactie

Performanța sportivă a fost premiată la ”Top Sport Maramureș 2023”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.