BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ÎNCĂ DOUĂ: Pieton lovit mortal la Lăpuşel, tamponare în Baia Mare (GALERIE FOTO/ACTUALIZARE)

Seria accidentelor rutiere continuă în Maramureș. În ultimele minute, încă două accidente rutiere s-au produs pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare, respectiv pe DN1C Baia Mare – Dej, în centrul localității Lăpușel.

LĂPUȘEL

Din primele informații se pare că un pieton s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a drumului național pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. A fost surprins și accidentat de un autoturism. Victima este preluată de echipajul SMURD. Din păcate, nu se mai poate face nimic pentru aceasta, ea fiind declarată decedată. Traficul rutier este blocat.

BAIA MARE

Accident Baia Mare

În Baia Mare, pe strada Mihai Eminescu, se pare că nepăstrarea distanței de siguranță față de vechilul din față a fost cauza unui accident. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Credit foto: Onț Gabriel.

Credit foto: Onț Gabriel.

Te-ar putea interesa si

CLUBUL MINAUR ÎN PARAGINĂ: Cablurile de curent atârnă peste strada Valea Roșie. Nicio măsură de două săptămâni (galerie foto cititori)

Vasile Dale

LA INTRAREA ÎN TÂRGU LĂPUŞ: Impact între două maşini în zona fabricii Taparo (galerie foto)

Vasile Dale

“ZMEUL” POLIŢIEI RUTIERE ZALĂU: Polițistul Filip Ioan prins beat la volan, după ce a făcut accident în Baia Mare și a fugit de la fața locului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.