Eveniment

INFORMARE ANM: Răcire accentuată, ninsori și intensificări ale vântului pentru Maramureș


ANM a emis o informare meteo pentru mai multe zone din ţară, respectiv Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dolj, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Vâlcea, pentru intervalul 21 martie, ora 18:00 – 25 martie, ora 08:00.


În intervalul menţionat, vremea se va rãci accentuat în toatã ţara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadã a lunii martie. În noaptea de sâmbãtã spre duminicã (21/22 martie) şi în cursul zilei de duminicã (22 martie) aria precipitaţiilor predominant sub formã de ninsoare va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane şi local Transilvania, Maramureş şi Moldova.

Din a doua parte a nopţii de duminicã spre luni (22/23 martie) precipitaţiile se vor transforma în lapoviţã şi ninsoare în cea mai mare parte a ţãrii şi se va depune strat de zãpadã, mai consistent îndeosebi în zonele de munte şi în regiunile sudice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei. Temporar vântul va prezenta intensificãri în majoritatea regiunilor, în general cu viteze de 50…60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind şi spulberând zãpada.

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL: Contrabandist prins în PETROVA cu grenade și cartușe produse în Ucraina în mașină. Cum a ajuns muniția în România? (foto/video)

Vasile Dale

Animalele din Parcul Naţional Rodna, monitorizate cu ajutorul camerelor video

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Accident în Colţirea / Un autoturism s-a răsturnat în şanţ, trei oameni încarceraţi – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.