EvenimentMaramuresul Istoric

ACŢIUNI CONCOMITENTE PENTRU SALVAMONTIŞTI: Femeie lovită de o maşină în Baia Mare, bărbat cu AVC în Mara

De două actiuni concomitente au avut parte salvamontiştii maramureşeni în această după-amiază.

Primul caz s-a petrecut in Baia Mare in zona Autogara, o femeie fiind lovita de o masina pe trecerea de pietoni.
Unul dintre salvamontisti fiind in zona a vazut accidentul, a oprit si a asigurat zona acordand primul ajutor femeii ranite pana la sosirea echipajelor de Politie si SMURD si pana la preluarea acesteia si transportul la unitatea medicală.

Al doilea apel de urgenta venit prin 112 i-a anuntat pe salvamontişti despre o problema medicala a unui barbat aflat pe Valea Alba, comuna Mara, acesta fiind suspect de AVC.
Echipajul SPJ Salvamont Maramureş s-a deplasat de urgenta in zona greu accesibila mentionata de bărbat prin telefon si dupa acordarea primului ajutor l-au pregatit pentru transportul in zona dificila pentru a fi preluat de echipajul SMURD.

Salvamontistii au predat persoana accidentata echipajului SMURD, pacientul fiind in stare stabila. Acesta este transportat la unitatea medicala pentru ingrijiri.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢII SALVAMONT: Persoane rătăcite la cules de ciuperci căutate de salvamontişti la Fărcala şi Băiuţ

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Șofer încarcerat după ce s-a izbit cu mașina de teren de un stâlp din beton pe care l-a rupt – actualizare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Protest la Judecătoria Vişeu de Sus. Se cere eliberarea din arest a celor 3 suspecţi de pe Valea Vaserului. Magistrații au prelungit arestarea preventiv (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.