Important

DIN NOU ALCOOLUL LA VOLAN: A lovit cu maşina un gard, apoi o un autoturism parcat, în final s-a oprit în poarta unei case

Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi noaptea trecută cu privire la faptul că pe strada Ciocârliei din municipiu, un autoturism a lovit stâlpul porţii de acces al unui imobil.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat de 38 de ani, din Cluj Napoca, a condus autoturismul pe strada Victor Babeş şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, acesta şi-a continuat deplasarea, iar pe strada Ciocârliei a acroşat un autoturism parcat regulamentar, după care se opreşte în stâlpul porţii de acces într-un imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub infuenţa băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

S-a deschis tabăra educațională „PUNTE” pentru 40 de elevi olimpici din Republica Moldova și România

Redactie

Atenție la noile metode de fraudă informatică

Redactie

MĂSURI DE SIGURANŢĂ: Elevii navetişti din judeţ au primit recomandări şi sfaturi din partea poliţiştilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.