BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

ŞCOALA GIMNAZIALĂ „LUCIAN BLAGA” DIN BAIA MARE ÎN SCENARIUL ROŞU / ACTUALIZARE: Două cadre didactice şi trei elevi confirmaţi pozitiv

Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Baia Mare intră începând de marţi, 20 octombrie, în scenariul roșu datorită cazurilor confirmate SARS-CoV-2 apărute la nivelul unității: trei cazuri elevi și două cazuri cadre didactice, conform Art. 16, 1 (b), Capitolul II, secțiunea a IV-a din Anexa la Ordinul Ordinul nr. 5487/1494/2020.

„Orele se vor desfășura exclusiv online, conform orarului stabilit, elevii vor intra pe Google Classroom conform programului zilnic. Vă rugăm să asigurați copiilor Dvs. suportul tehnic necesar pentru buna desfășurare a cursurilor”, spun reprezentanţii unităţii şcolare.

ACTUALIZARE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a două cadre didactice și a doi elevi infectați cu SARS-CoV-2 de la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Baia Mare. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat și a elevilor. S-a procedat la dezinfecția unității de învățământ. Cursurile la unitatea de învățământ sunt suspendate pentru o perioadă de 14 zile și se vor desfășura exclusiv online. Reiterăm, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

Te-ar putea interesa si

ALTE ORDINE DE PROTECŢIE: Femeie bătută de soţ, bărbat bătut de frate

Redactie

PRIMIM DE LA CITITORI: Uitați cum își face serviciul „marele polițist Roby” de la Viseu de Sus (VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

OFSD Baia Mare a oferit pachete cu alimente pentru 12 familii din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.