BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PE BANII CONTRIBUABILILOR / ACTUALIZARE: IPJ Maramureș asigură servicii de pază și protecție etniei rrome

Cazul Cristinei Joia, vedeta PRO TV luată la pumni în magazin, e arhicunoscut. Din păcate, e și un exemplu de tristă amintire pentru majoritatea românilor. Vom explica imediat de ce spunem asta.

În cazul Cristinei Joia, poliția a acționat repede. Au prins repede făptașa și au trimis-o în arest pentru un singur pumn. Ne-ar plăcea să credem că eficiența poliției nu are nimic de-a face cu faptul că victima e vedetă PRO TV, dar ne-am înșela amarnic. Adevărul e unul tare trist: nu ai parte de dreptate în țara asta dacă nu ești vedetă.

Mai aproape de noi, mai exact la Spitalul Județean din Baia Mare, în noaptea de 14 către 15 noiembrie, un grup de etnie rromă a pătruns cu scandal în incinta unității spitalicești. Aceștia au agresat personalul medical. Ba chiar le-au aplicat și câteva lovituri, să le fie învățătură de minte.

Ce a făcut poliția? A apărut la spital și a aplicat câteva amenzi. Atât. În asta constă respectul oferit de polițiștilor celor aflați în prima linie din spital. Ne apucă râsul când ne gândim cu cât patos mergeau polițiștii pe la spitale pentru a-și arăta, chipurile, tot sprijinul față de personalul medical.

Așa îi respectați, lașilor? Oamenii intră în spitale și îi atacă, iar voi aplicați doar câteva amenzi de frică. Cine garantează că nu va mai exista încă un atac? Cetățenii de etnie rromă își permit să facă asta, ei știu că voi oricum o să le dați doar niște amenzi pe care nu o să le plătească vreodată.

Suntem siguri că printre voi, stimați cititori, se află persoane care umblă zilnic cu autobuzul. Răspundeți voi la întrebare asta: care sunt singurii călători ce nu poartă mască în mijloacele de transport în comun? Exact, tot cetățenii de etnie rromă.

Poliția? Nu e în zonă, e plecată să dea iama prin magazine, să verifice dacă se poartă mască prin centrele comerciale, să îi umfle cu amenzi pe cetățenii plătitori de taxe și impozite.

Pe cetățenii de etnie rromă nu-i vedeți, stimați polițiști, dar pe bătrânica de la colțul blocului vă grăbiți să o amendați. Lașilor!

Nu avem nici măcar la ora asta o reacție oficială din partea I.P.J. Maramureș sau Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș ,domnule prim procuror si comandant , ce păziți acolo? Prezentați măcar niște scuze personalului medical! Spuneți-le direct: iertați-ne, ne e frică de țigani și nu suntem în stare să vă păzim. Măcar aveți bunul simț să fiți sinceri cu ei! În afară de a le oferi informații confidențiale unui politician sau altul, mai faceți ceva util în biroul ăla? Titlul de procuror sau comisar șef ar trebui să însemne mai mult pentru dumneavoastra , domnilor!

Aaa, stați așa. Ne-am mai amintit ceva. Vă amintiți de înmormântarea lui Marin? Nici atunci nu era voie cu multe persoane la cimitir, însă cetățenii de etnie rromă s-au strâns buluc la Tanatorio. Ce a făcut poliția? A asigurat servicii de pază și protecție! Pe banii noștri, ai fraierilor care plătesc taxe și impozite!

Aaaa si scandalul de la mall, cand pentru tulburarea linistii si ordinii publice ati arestat si nevinovati? Credeti ca uitam?

Exact în situația asta am ajuns, să plătim Poliția pentru protecția țiganilor!

Sursa Emaramures.ro

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Cu privire la aspectele semnalate de publicația emaramures, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 16 noiembrie 2020, Poliția municipiului Baia Mare s-a sesizat din oficiu în cazul evenimentului produs la Secția UPU a Spitalului Județean Baia Mare, urmare a imaginilor apărute în spațiul public, și a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „amenințare a cadrelor medicale” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

La finalizarea cercetărilor, care se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

URMARE INCIDENT CLUB DE NOAPTE: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CENTRUL VECHI A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

Vasile Dale

LA UN PAS DE DEZASTRU: VIDEO – Șofer teribilist pe un drum național din Maramureş

Redactie

VIDEO, FOTO: Femeie bolnavă, coborâtă de salvamontişti din zona Bistra

Redactie

2 mesaje

Eu: cetățean! noiembrie 17, 2020 at 7:27 pm

Un articol de nota 10*!!!
Foarte adevărat și dureros în același timp…

Raspunde
Dinu noiembrie 17, 2020 at 9:44 pm

Este adevarat din pacate, politistii sant foarte timizi in relatia cu persoanele de etnie roma. In schimb abordeaza o atitudine autoritara si superioara tocmai fata de cetatenii normali contribuabili care finanteaza bugetul statului, sursa salariilor respectivilor politisti.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.