Important

Chioșcuri degradate ridicate de pe domeniul public din Baia Mare

Două chioșcuri abandonate, de către societățile comerciale care aveau ca și obiect de activitate vânzarea presei, au fost ridicate, ieri, de pe domeniul public.

Cele două construcții, din tâmplărie de aluminiu, erau amplasate în zona Bulevardului Republicii la intersecția cu strada George Coșbuc precum și la intersecția străzilor I.L. Caragiale cu Victoriei. După ce au fost demontate și transportate, acestea au fost depozitate în incinta SC URBIS SA. Facem precizarea că cele două chioșcuri se aflau în stare avansată de degradare.

Acțiunea aparține Primăriei Baia Mare prin Direcția Utilități în colaborare cu Serviciul Corp Control-Biroul Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale.

Sursa foto – Primăria Municipiului Baia Mare

Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE METEO: Cod portocaliu de ploi abundente

Redactie

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Deficitul bugetar este o problemă reală pe care guvernul trebuie să o rezolve cât mai repede, pentru a nu pune în pericol fondurile europene pe care România le are la dispoziție. Dar, în goana de a crește veniturile și de a reduce cheltuielile, guvernul omite soluții care ar putea aduce venituri la buget, fără a pune noi taxe înrobitoare pentru profesiile liberale din România.”

Vasile Dale

Ziua Porților Deschise: Polițiștii băimăreni se întâlnesc cu copiii în Centrul Vechi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.