BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ULTRAJ LA MOISEI: Polițist lovit cu pumnul de un localnic care petrecea în miez de noapte

Un bărbat din comuna Moisei este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, după ce s-a manifestat agresiv și a amenințat echipajul de poliție care a intervenit în urma unei sesizări privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cauza a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeul de Sus. În fapt, polițiștii s-au deplasat aseară, în jurul orei 23:00, la un imobil de pe raza comunei Moisei, în baza unei sesizări cu privire la faptul că la un imobil se aude muzică și este deranjată liniștea publică.

La fața locului a fost identificat proprietarul imobilului, care asculta muzică la intensitate foarte mare și care, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrant amenințându-i cu moartea.

Polițiștii au luat măsură imobilizării lui, l-au transportat la sediul poliției și ulterior la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Cercetările continuă, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: POVESTE CUTREMURĂTOARE – Un tânăr de 25 de ani din Turkmenistan împușcat de ruși în Kiev a ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației

Vasile Dale

ÎN SARASĂU ŞI RONA DE SUS: Accidente rutiere soldate cu victime din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum   

Vasile Dale

Un viceprimar model pentru comunitatea vișeuană. Lucrează cot la cot cu muncitorii, iar rezultatele se văd deja (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.