BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Șoferul urmărit de poliție prin Baia Mare avea 3,54 g/l alcool pur în sânge. A fost arestat preventiv

 Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 31.03.2021, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului F.I. pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, prevăzută de art. 336 alin. 1 Cod penal.

La data de 30.03.2021 faţă de inculpatul F.I. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul F.I., care nu are antecedente penale, la data de 30.03.2021, în jurul orei 19:00, a condus un autoturism pe raza municipiului Baia Mare, județ Maramureş având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală (3,54 g/l alcool pur în sânge).

La data de 31.03.2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

        Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Întâlnire a primarului Doru Dăncuș cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii. Sorin Grindeanu, invitat la Baia Mare să deblocheze proiectele întârziate ale Consiliului Județean Maramureș, printre care pasajele supraterane de la Italsofa și Clubul Văcarilor

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Serviciul regim permise și înmatriculări Baia Mare, închis din cauza unei defecţiuni

Vasile Dale

FOTO,VIDEO: Animal călcat intenționat de un autoturism într-o parcare din Baia Mare

Redactie

1 mesaj

mo aprilie 2, 2021 at 9:53 pm

„..activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie..” – exista o posibilitate ca sa fie scos nevinovat sa inteleg :)). O fi vreo portita prin care sa-i poata da doar avertisment sau cum? Aparatura folosita la stabilirea alcoolemiei nu avea ITP-ul? A varsat careva alcool in mostra de sange testata? S-a produs o extorsiune a degajamentului.. in momentul efectuarii testelor? Cate-un pic pic pic…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.