BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Curtea de Apel Cluj: CĂTĂLIN CHERECHEȘ nu poate justifica dobândirea sumei de 2,6 milioane lei nu are caracter justificat

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite sesizarea formulată de CCA de pe lângă Curtea de Apel Cluj prin Ordonanţa nr. 2/2019, privind pe petenta ANI în contradictoriu cu intimaţii CC şi SR prin MFP. Constată că dobândirea sumei de 2.685.708,318 lei nu are caracter justificat şi dispune obligarea intimatului CC la plata acestei sume în favoarea Statului Român, prin MFP, în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a sentinţei.

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, calea de atac urmând a fi depusă la Curtea de Apel Cluj, Secţia a III-a de contencios administrativ şi fiscal.

Pronunţată în data de 09.04.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.
Document: Hotarâre  102/2021  09.04.2021

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Atacul terorist din Viena văzut prin ochii unei maramureșence. Trei civili și un atacator au murit. Alte 15 persoane au fost rănite

Redactie

SPJ MARAMUREŞ: Trei accidente pe pârtii, cu intervenţia salvamontiştilor

Redactie

A ÎNCERCAT SĂ PLECE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI CU MAȘINA DEȘI MAI AVEA DOAR TREI ROȚI – Un cunoscut hairstylist din Baia Mare arestat preventiv (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.