BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV – MISIUNE SALVAMONT: O fetiță de 12 ani din Cehia găsită și salvată din munți de un grup de motocicliști din zona Lacului Vinderel

Actiune încheiată a SPJ Salvamont Maramureș in zona Repedea, Lacul Vinderel, M-ții Maramureșului.Un cetatean ceh a anuntat disparitia fetitei lui in zona Lacului Vinderel unde se aflau in drumetie. Ultima oară fetita a fost vazuta azi dimineata in jurul orei 10.00.

Dupa cautari care au durat mai bine de 1 ora in zona mai sus menționată si datorita faptului ca in zona nu avea semnal telefonic tatal fetitei a decis sa coboare in localitatea Repedea pentru a cere ajutor de urgență. In zona s-a semnalat si prezenta ursilor asa ca misiunea a fost una contracronometru. A fost alertat si elicopterul de la POA Jibou care a raspuns extrem de rapid solicitării de căutare-salvare.

Norocul fetitei si al tatalui disperat a venit de la un grup de motociclisti (enduro) care aflandu-se in zona au vazut fetita singura, au luat-o si au coborât-o pana la postul de Politie in localitatea Repedea unde echipele de salvare (Salvamont MM, Poliție MM, ISU MM, IGAV – elicopter POA Jibou) se mobilizau pentru cautarea micuței.

Felicitări pentru spiritul civic de care au dat dovada motocicliștii scurtand prin comportamentul lor o acțiune de căutare-salvare anunțată a fi extrem de dificilă.Fetița este bine, nu a avut nevoie de ingrijiri medicale iar acum este împreună cu tatal ei. Salvatorii montani se retrag la baza Salvamont Viseu.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Acuze grave de bullying la Seminarul Teologic Ortodox din Baia Mare. ”Un extraterestru venit de pe altă planetă care nu este capabil să se uite la el când vorbește!”

Vasile Dale

Fiica borșencei moartă de coronavirus, în Italia: “Lăsaţi-ne să o ducem acasă!”

Vasile Dale

Ionel Bogdan: ”Am validat decizia Biroului Politic Județean cu privire la excluderea dlui Mircea Cirț din PNL”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.