BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Impact violent între două autoturism la intrare în satul Săsar (actualizare)

Impact violent pe centura municipiului Baia Mare. Cauza evenimentului: neacordarea de prioritate la autoturismul care circula din sens opus.

Din fericire evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Totuși, un echipaj SMURD a venit la fața locului deoarece un pasager dintr-unul dintre autoturisme s-a simțit rău în urma accidentului. Cele două autoturisme: un autovehicul de teren și un Opel , au fost serios avariate în urma impactului.

Șoferul mașinii de teren a intenționat să intre vireze stânga pentru a intra în localitatea Săsar și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Opel care circula din sens opus și care avea prioritate.

Traficul rutier în zona a fost îngreunat.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor furnizate de Biroul Poliției Rutiere Baia Mare o persoană a fost rănită ușor, fiind transportată la Spitalul Județean de un echipaj SMURD.

De cealaltă parte, polițiștii le-au testat pe cele două șoferițe cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ancheta continuă

Te-ar putea interesa si

FOTO: Motociclist, băut şi fără permis de conducere, depistat în Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV FOTO – SCENE HALUCINANTE LA BORȘA: Un localnic a fost bătut în trafic și apoi bătut în propria-i casă. Agresorii, tată și fiu, au făcut circ și cu polițiștii (ACTUALIZARE)

Redactie

PRELEVARE DE ORGANE LA SPITALUL DE URGENŢĂ DIN BAIA MARE: Doi români vor revedea lumina zilei, alți doi se vor bucura de o noua viață

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.