BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Cadavrul ucraineanului mort pe Vf. Pop Ivan a fost coborât după o săptămână

Astăzi s-a desfășurat misiunea de recuperare a persoanei decedate, de cetățenie ucraineană, rătăcită în Masivul Pop Ivan. La misiunea de intervenție pentru extragerea cadavrului dintr-o râpă au participat salvamontiști, sprijiniți de un elicopter SMURD din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne. Misiunea a fost una dificilă, datorită condițiilor meteorologice nefavorabile, a zonei greu accesibile și a zăpezii existente pe munte.

În zona de intervenție au fost prezenți polițiști de frontieră și polițiști, care au cooperat cu pompieri din dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, urmând ca joi, 14 aprilie a.c., la solicitarea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, medicii legiști să efectueze necropsia pentru a stabili cauzele decesului.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale Maramureș. După finalizarea misiunii, echipele de intervenție care au acționat în sistem integrat s-au retras din teren în siguranță.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CIRCULAŢIE GREOAIE PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Maramureșean implicat în accident în Ungaria din cauza poleiului (FOTO)

Vasile Dale

VĂLENI, MARAMUREȘ: La vârsta de 100 de ani, cpt. erou Ioan Godja-Ou a votat ”pentru un viitor mai bun!” (FOTO)

Vasile Dale

Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș, Baia Mare – Servicii medicale specifice pentru obținerea permisului auto, preschimbare permis auto și permis port armă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.