BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: În timpul simulării unei intervenții la un avion prăbușit pe Aeroportul Baia Mare un pompier și-a rupt mâna. Pe bune!

La Aeroportul Internațional Maramureș s-a desfășurat ieri un exercițiu de simulare a unui accident aviatic la care au participat grupurile de suport din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

După producerea situației de urgență a fost activat Planul roșu de intervenție, iar la fața locului s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție care au acționat în sistem integrat.

Președintele C.J.S.U. Maramureș, prefectul Rudolf Stauder, a declarat că s-a procedat la verificarea concepției de intervenție combinată, în sistem integrat, având în vedere faptul că în ultimii doi ani acest gen de exerciții aplicate nu s-au putut desfășura din cauza pandemiei.

Exercițiul de simulare a accidentului aviatic de la Aeroportul Internațional Maramureș s-a derulat fără producerea altor evenimente negative care să influențeze activitățile echipelor de intervenție. 

Interesant este faptul că accidentul în care unul dintre pompieri a alunecat, a căzut și-a rupt o mână nu a fost considerat ”eveniment negativ”. Accidente în timpul intervențiilor se întâmplă și din acest motiv pompierul nu va cercetat de superiori. Angajatul ISU a primit primul ajutor de la colegii lui.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Furt de biciclete pe str. Vasile Lucaciu, ziua în amiaza mare

Redactie

CA-N EVUL MEDIU – Șase familii izolate pe ulița Copou din Iadăra. Drum de acces doar pe hârtie (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

SURSE. SINUCIDEREA DE PE TRAIAN: Fratele cel mic ar fi încercat să îl salveze pe cel mare de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor (FOTO ŞOCANT)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.