BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Pieton accidentat grav la Moisei după o traversare neregulamentară – ACTUALIZARE

Un grav accident s-a produs azi noapte pe Valea Unghiului din Moisei. A rezultat o victimă, care a fost preluată în stare gravă de ambulanţa sosită la faţa locului de la Vişeu de Sus.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 30 noiembrie, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că pe D.N. 18 a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani din Moisei, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare spre Borșa, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 28 de ani din Moisei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul din Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, iar în cazul pietonului, etilotestul a indicat o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Carambol cu 4 mașini implicate la intrare în Șomcuta Mare, pe DN1C

Vasile Dale

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Accident rutier în zona Carrefour din Sighet. Printre victime şi un copil. Şoferul mort de beat

Redactie

URMARE PERCHEZIȚII: Traficanții erau fără scrupule: Se foloseau de minori pentru a-și vinde drogurile. Nevestele liderilor jelesc lângă bolizi de mii de euro

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.