BREAKING NEWSRecomandate

Elevă de 9 ani accidentată pe trecerea pentru pietoni de pe strada Bucovinei – ACTUALIZARE

Accident rutier cu puțin timp în urmă în pe strada Bucovinei din municipiul Baia Mare. Potrivit primelor informații, o elevă de clasa a III-a a fost acroșată de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, dar și de prim-ajutor. 

Minora a fost preluat de un echipajul de Ambulanță, care a transportat-o la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 19 ianuarie a.c., polițiștii rutieri băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Matei Basarab din municipiu.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat faptul că o femeie de 36 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare dinspre strada Vlad Țepeș, a surprins și accidentat o minoră de 9 ani din municipiu, aflată în caitate de pieton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de investigații de specialitate, unde a rămas internată.

  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind zero.

Foto: ilustrativ

Te-ar putea interesa si

MUSAFIRUL NEPOFTIT: Cum a scăpat un bărbat din Baia Mare de un şarpe ascuns sub capota maşinii

Redactie

NOI RESTRICŢII: Echipajele de poliție și jandarmerie verifică respectarea interdicției de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, între orele 23.00 şi 5.00

Redactie

Incendiu la Ulmeni pe șantierul unde se construiește podul peste Someș. Accident sau complot? (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.