BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV ACTUALMM ȘI VASILE DALE| BOMBĂ: Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic nu era doar beat, ci DROGAT cu patru substanțe interzise când a produs accidentul în care a murit tânăra Alexandra! Noi vă arătăm ceea ce se voia a fi ținut secret

Examenul a scos la iveală faptul că Dan Bindiu consumase un coctail de droguri. Printre cele 4 droguri descoperite în sânge se număra și COCAINA. Imediat după accident, Dan Bindiu (39 ani) a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde a fost operat.

La o lună de la producerea accidentului, Judecătoria Sighetu Marmației a dispus arestarea la domiciliu a bărbatului, măsură ce a fost contestată de procurori la Tribunalul Maramureș. Aici magistrații au dispus desființarea sentinței Judecătoriei Sighet și au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. În acest moment, fiul fostului primar se află în arestul IPJ Maramureș.

A urmat o perioadă în care șoferul a fost plasat în arestul IPJ Maramureș, la cererea procurorilor sigheteni și aprobată de către instanța de judecată. Ulterior, la finalul celor 30 de zile de arest, avocații lui Bindiu au reușit să obțină plasarea acestuia în arest la domiciliu. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației au contestat decizia la Tribunalul Maramureș. Cea din urmă instanță de judecată a aprobat contestația procurorilor și a decis, definitiv, menținerea lui Bindiu în arestul preventiv al IPJ Maramureș până la data de 22 martie.

S-a încercat din răsputeri ținerea acestei informații departe de ochii lumii

Dan Bindiu nu era doar beat la volan. Dan Bindiu a fost și drogat la volan, cu nu mai puțin de patru substanțe interzise. A urcat la volanul puternicii sale mașini, împreună cu doi tineri pasageri, a reușit să conducă pentru aproximativ 1 kilometru, apoi a pierdut controlul volanului și s-a izbit de copacii de pe marginea drumului. Beat și drogat la volan, a produs accidentul în urma căruia tânăra Alexandra a murit, la doar 21 de ani.

Am transmis o solicitare Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației pentru a ne confirma oficial informațiile obținute, cu greu, pe surse, iar răspusul a fost de-a dreptul șocant. Conform documentului primit în exclusivitate, la cererea noastră, se confirmă oficial faptul că Bindiu era drogat cu patru substanțe interzise, printre care cocaină, cocaetilină, THC și benzoilecgonină. Asta a arătat buletinul toxicologic efectuat prin analize de urină și sânge, eliberat de IML Cluj Napoca în data de 18 ianuarie 2024!

Asta înseamnă că, la momentul în care judecătorii sigheteni au decis plasarea în arest la domiciliu a lui Bindiu (decizie desființată ulterior de către Tribunalul Maramureș) se cunoștea deja faptul că acesta a fost beat și drogat la volan în momentul în care a produs accidentul mortal.

Noi am decis să vă informăm și cu privire la acest aspect de o importanță enormă, am putea spune. Rămâne de văzut când și în ce fel se va încheia acest dosar penal care, conform noii legi “Anastasia”, ar trebui aproape cu certitudine să îl trimită pe pe Dan Bindiu după gratii.

Ce spune Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației

Am transmis o solicitare Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației pentru a ne confirma oficial informațiile obținute, cu greu, pe surse, iar răspusul a fost de-a dreptul șocant. Mulțumim, pe această cale, reprezentanților Parchetului pentru proptitudine și deschidere, respectiv înțelegerea necesității informării opinie publice corect și complet. Conform documentului primit în exclusivitate, la cererea noastră, se confirmă oficial faptul că Bindiu era drogat cu patru substanțe interzise, printre care cocaină, cocaetilină, THC și benzoilecgonină. Asta a arătat buletinul toxicologic efectuat prin analize de urină și sânge, eliberat de IML Cluj Napoca în data de 18 ianuarie 2024!

”Având în vedere solicitarea dvs înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației la 01.03.2024 sub numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației a fost înregistrat la 08.01.2024 un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192, alin. 1 și 2 C.pen, vătămare corporală din culăă, prev. de art. 196 alin. 1-5 C.pen. conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, prev. de art. 336 alin. 1C.pen.

Prin ordonanța din 05.02.2024 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, prev. de art. 336 alin. 2C.pen. și, la aceeași dată, s-a dispus extinderea urmăririi penale față de suspect, având în vedere buletinul de analiză toxicologică nr. 71 din 18.01.2024, eliberat de IML Cluj-Napoca, din care a rezultat că numitul B.D. se afla sub influența substanțelor psihoactive, fiind găsit pozitiv pentru cocaină, cocaetilenă, THC și benzoilecgonină (monstre de sânge și urină).

Precizăm că activitățile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scos administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a principiului prezumției de nevinovăție, conform art. 1 și art. 4 Cod procedură penală. Urmărirea penală se desfășoară în vederea aflării adevărului cu privire la faptele și împrejurările cauzei, precum și cu privire la persoana suspectului sau inculpatului, cu respectarea dreptului la apărare”

ActualMM/ VasileDale.ro

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Cinci mașini abandonate au fost ridicate astăzi de pe domeniul public al municipiului Baia Mare

Redactie

FOTO/VIDEO SCANDALOS: DEZASTRU ECOLOGIC PE VALEA VIȘEULUI – Deșeurile menajere depozitate lângă albia râului. Ne-a mințit președintele CJ Maramureș? – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ACCIDENT: Un minor din Suciu de Sus și un pasager răniți după ce au ajuns cu motocicleta în șanț

Vasile Dale

5 mesaje

mo martie 1, 2024 at 2:50 pm

asa-i cand duci i viata PREA buna, cauti experiente noi, intrebarea acum ar fi daca se vor extinde cercetarile sa inteleaga de unde a aparut in scena cocaina, cine a procurat-o, cati dintre participantii la sindrofie erau HIGH, dar mai ales CINE erau restul bastanilor? care din ei au legaturi sau SUNT parte din „SISTEM”…?
Ca despre trafic de carne vie la noi in Maramu… ganduri si ganduri… negre

Raspunde
mo martie 1, 2024 at 7:14 pm

da chiar, pestele..asta pardon, cealalta „victima” din accident cine era? sau nu e voie sa intrebam date fiind „noile” informatii, nu mai e chestiune de securitate nationala asta cu drogurile?

Raspunde
Bravo martie 1, 2024 at 3:16 pm

Mulțumim pentru implicare și pentru informarea opiniei publice, domnul Dale.
Este regretabil cum judecătorii din Sighetul Marmatiei l-au trimis în arest la domiciliu.
Fapta acestui Bindiu este echivalentul unei fapte de omor, iar niște judecători l-au lăsat în libertate.
Totuși, pe acei judecători nu îi trage nimeni la răspundere?

Raspunde
Cetățeanu îngrijorat martie 1, 2024 at 7:32 pm

E clar. ” Super oamenii” din România sunt judecătorii, ofițerii SRI și preoții. Ăștia pot face ce vor pe aici că nu pățesc nimic.

Raspunde
Andrei martie 5, 2024 at 1:54 am

Ăsta e maxim ce pot „elitele” de la noi. Să fu.ă și să se drogheze.
Destupați-vă mințile și veți găsi plăceri mult mai mari. Fiți intelectuali nu drojderi căutând high după high…
Mai aveți mult de crescut – primitivilor!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.