BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Bărbat încătușat în miezul nopții în Baia Mare (actualizare)

Scandal cu amenințări și violență în familie în noaptea trecută. Un bărbat s-a ales cu ordin de protecție provizoriu și dosar penal după ce și-a amenințat soția.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în noaptea de 21/22 august 2024, pe fondul unor discuții contradictorii, soțul său, în vârstă de 62 de ani, ar fi agresat-o și ar fi amenințat-o în fața copilului lor de 9 ani.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

ACTUALIZARE: VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE – Intervenția polițiștilor pe strada Victor Babeș din Baia Mare

Polițiștii municipiului Baia Mare au fost solicitați prin apel 112 de către o femeie, să intervină la un imobil de pe strada Victor Babeș.

Cercetările efectuate la fața locului au relevat faptul că, un bărbat în vârstă de 62 de ani și-ar fi amenințat soția cu acte de violență. Acesta ar fi refuzat cooperarea cu polițiștii aflați la fața locului, s-a manifestat agresiv, fapt pentru care a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției pentru clarificarea situației.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele acestuia.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Te-ar putea interesa si

ATENŢIE PE CINE LĂSAŢI ÎN CASĂ! Băimăreancă identificată după ce a furat un telefon scump dintr-o casă în care făcea curăţenie

Vasile Dale

PREMIERĂ: Biciclist accidentat mortal la Târgu Lăpuș. Șoferul fugar al unui BMW, fiind prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

IMPACT FATAL: O persoană rănită în urma coliziunii dintre un autoturism și o autoutilitară la Cărbunar (galerie foto/actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.