BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Incendii violente astăzi dimineață în Bârsana și Bocicoiu Mare. Motociclete și utilaje agricole distruse de foc

Două incendii violente au izbucnit la primele ore ale dimineții în localitățile Bocicoiu Mare și Bârsana. Pompierii militari din Sighetu Marmației au intervenit în ambele cazuri.

La Bocicoiu Mare militarii au stins incendiul izbucnit la acoperișul unei gospodării. S-a intervenit cu trei autospeciale și un echipaj EPA SMURD. Focul a mistuit aproximativ 150 mp din acoperișul casei. Cauza probabilă a izbucnirii focului: coș de fum necurățat.

La Bârsana au intervenit pentru stingerea focului atât pompierii militari (trei autospeciale și un EPA SMURD) cât și echipajul pompierilor civili ai Primăriei. A fost afectată o anexă gospodărească ce era lipită de o casă. A fost mistuit de foc acoperișul casei (din lemn cu învelitoare de tablă) pe o suprafață de 350 mp. Totodată au fost distruse cinci motociclete dar și diferite utilaje agricole (motocultoare etc) depozitate în anexă. Cauza probabilă a izbucnirii focului: scurt-circuit electric la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ LA FRONTIERA DE NORD: Focuri de armă şi ţigări confiscate la Bistra

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS: Creșa pentru 110 copilași intră, în viitorul foarte apropiat, în stadiul de „execuție lucrări”!

Redactie

TRENURILE NOASTRE – Șase locuri ținute ocupate de „nași” pe ruta București Nord – Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.