Important

Poliţiştii maramureşeni, aproape de copii, de 1 iunie

Copilăria este locul unde ne întoarcem, întotdeauna, cu bucurie. „Din acest motiv, ziua de ieri a fost una specială pentru noi polițiștii, am sărbătorit împreună cu cei mai mici prieteni ai noștri, părinții și bunicii lor, Ziua Internațională a Copilului.

Curtea Catedralei Episcopiale ”Sfânta Treime„ din municipiul Baia Mare, a debordat ieri de voie bună, râsete și o mare de copii!
Dornici să-i întâlnească pe „mascații” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, micii oaspeți au fost încântați de tehnica luptătorilor, menită să îi ajute în intervențiile zilnice.

Unul dintre cele mai frumoase și asteptate momente a fost întalnirea cu SNOW, câinele polițist, care a stat să fie mangâiat și fotografiat, aducând uimire și bucurie pe chipurile copiilor.
Totodată, micii oaspeți au fost încântați să exploreze Laboratorul de Siguranță Rutieră și să exerseze regulile de circulație, pe covorașul de educație rutieră.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară și cei de la Prevenirea Criminalității i-au angrenat pe copii în jocuri interactive, le-au oferit sfaturi preventive și răspunsuri legate de orice curiozitate privind profesia de polițist.

Pe lângă distracție, în urma acestor activități, copiii au primit lecții importante și au înțeles că polițistul este prietenul lor. La mulți ani tuturor copiilor, mici și mari!”, spun poliţiştii maramureşeni.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNI: Controale pentru verificarea respectării protecției mediului și regimului deșeurilor şi a legalităţii furnizorilor de servicii de securitate privată

Redactie

ANGAJĂRI LA IPJ MARAMUREŞ: Ce posturi sunt scoase la concurs

Vasile Dale

EDUCAŢIE: Dublă întâlnire de lucru la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.