BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: A ajuns cu maşina într-un stâlp pe care l-a rupt. Şoferul, salvat de un poliţist

În urmă cu puţin timp pe DJ 182B, între localităţile Şomcuta Mare şi Berchez, a avut loc un accident de circulaţie. Unui şofer în vârstă de circa 50 de ani i s-ar făcut rău la volan.

El a pierdut controlul volanului, a părăsit şoseaua şi s-a izbit de un stâlp de beton, care în urma impactului care s-a rupt. Un poliţist aflat în timpul liber, care se întorcea spre casă din concediu, a văzut întregul accident, a oprit imediat şi până la sosirea echipajelor ambulanţei i-a acordat îngrijiri medicale şoferului.

Victima fost transport la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Poliţiştii sunt la faţa locului şi dirijează traficul alternativ într-un singur sens. Se aşteaptă sosire echipajelor de la Electrica.
Actualizare

ACTUALIZARE IPJ Maramureș: Implicarea lui Marius a salvat astăzi o viață!

Se anunța o dimineață liniștită de marți pentru polițistul din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Groși – IPJ Maramureș, care se întorcea din concediu, dar lucrurile s-au schimbat rapid când a fost martorul unui accident rutier ce s-a petrecut în fața sa.

Marius a oprit, a coborât în fugă și, până la sosirea echipajelor medicale, i-a acordat prim-ajutor bărbatului pe care l-a salvat din autoturism.

Este doar una dintre situațiile în care a fi polițist nu este doar o slujbă oarecare, prestată în timpul programului, ci un mod de a fi și un model pentru cei din jur!

PolițiaRomână

Te-ar putea interesa si

FOTO VIDEO EXCLUSIV / Bătaie în zona Semilună. Poliţişti şi jandarmi intervin în forţă

Redactie

Operațiuni pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de droguri, trafic de persoane și de minori

Redactie

EXCLUSIV: Imagini terifiante! Doi oameni striviţi în staţia de autobuz de la mall de un tânăr din Buciumi care conducea un BMW (video şocant)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.