BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

Comuna CUPȘENI, cu sediul în comuna Cupșeni, satul Cupșeni nr. 32, județul Maramureș, titular a proiectului ”Extinderea rețelei de canalizare, comuna Cupșeni, sat Libotin, strada Ruani, județul Maramureș”, propus a fi realizat în comuna Cupșeni, sat Libotin, fn, județul Maramureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul în Baia Mare, str Iza, nr. 1A, jud. Maramureș, în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmmm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: Pieton lovit pe trecere la Magazinul Maramureşul (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO: CA-N ROMÂNIA – A crescut Lăpușul și a ”luat” podul

Vasile Dale

CARAMBOL LA INTRARE ÎN BAIA MARE: Patru mașini avariate. Coloană până în Lăpușel (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.