Eveniment

Băimărean reținut pentru conducerea unui autovehicul fără permis. Cât a arătat etilotestul

Ieri, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Baia Mare a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea a două infracțiuni săvârșite în concurs real privind conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Recent, acesta a fost identificat de polițiștii Biroului Rutier, în seara zilei de 17 ianuarie a.c., la volanul unui autoturism, condus pe strada Mihai Eminescu din municipiu, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Aseară, 18 ianuarie a.c., un alt bărbat în vârstă de 47 de ani din municipiu a fost depistat la volanul unui autoturism pe strada Ciprian Porumbescu cu o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: FILAT – Porsche Cayenne înmatriculat în Italia dubuit cu țigări depistat de polițiști în Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA RĂZOARE: Copil de 14 ani a fost scos mort din albia râului Lăpuş. A sărit de pe o stâncă (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

DROGAT LA VOLAN: Tânăr din Hideaga, cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.