EvenimentNationalRecomandate

TRAGEDIE LA APA: O tânără de 22 ani s-a înecat sub privirile iubitului

Scene cumplite în Satu Mare. O tânără, în vârstă de doar 22 de ani, s-a înecat în apele uneia dintre cele mai frecventate balastiere din județul Satu Mare.

Este vorba de balastiera Apa, situată la câțiva kilometri de orașul maramureșean Seini, care a înghițit fără urmă trupul tinerei. Fata intrase în apă alături de prietenul său, iar în câteva minute a dispărut.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență care o caută pe tânără în aceste momente.

Sursa text: www.portalsm.ro.

Actualizare

Astăzi, 31.07. a.c. în urma unei acțiuni intense de căutare, în care au fost implicate două echipaje de căutare-salvare cu două bărci pneumatice din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și patru scafandrii din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Arad și Bihor, în jurul orei 14:45 a fost recuperat trupul neînsuflețit al tinerei. Acesta a fost adus la mal și predat echipajului S.A.J. prezent la fața locului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Carambol în Lăpuşel pe DN1C – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO: Circ la nivel național – Rebrenduirea unui SINGUR AUTOTURISM AL Poliției Locale Baia Mare a inflamat spiritele în rândul polițiștilor

Redactie

Când trec românii la ora de iarnă 2023. Cea mai „lungă” zi din an va fi luna aceasta

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.