BREAKING NEWSRecomandate

POTOP DE ACCIDENTE: PERSOANA INCARCERATA IN BAIA MARE. S-A RASTURNAT CU DUBA LA ILBA (GALERIE FOTO)

Un accident de circulație deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu câteva minute în municipiul Baia Mare. În accident au fost implicate două autoturisme marca Volkswagen Golf și Audi înmatriculat în străinătate.

Accidentul s-a petrecut astăzi dimineață (1 septembrie) la intersecția dintre străzile Victoriei și Dimitrie Cantemir din Baia Mare.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost unul puternic. Mașina marca Volkswagen s-a oprit pe trotuar, lângă un stâlp. Din fericire, nici un pieton nu a fost rănit. Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului marca Volkswagen a rămas încarcerat între fiare, acesta fiind rănit în urma impactului.

Mai multe echipaje de salvare, Poliție și descarcerare s-au îndreptat imediat spre locul accidentului. Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs incidentul și cine se face vinovat de acesta. (Sursa text – actualMM.ro)

ILBA

Un alt accident rutier s-a produs pe drumul national 1 Baia Mare – Satu Mare. Conform unor surse se pare ca soferul unei dubite a evitat in ultimul moment impactul cu un alt autoturism care franase brusc in incercarea de a evita impactul cu niste busteni cazuti pe partea carosabila.

Soferul autoutilitarei a pierdut controlul si s-a rasturnat in santul din stanga directiei de mers. Din fericire acesta a scapat cu cateva leziuni minore.

Credit foto: Tomai Paul, Ionut Puscas, Dorin Laurean

Te-ar putea interesa si

FOTO: Tragedie în Baia Sprie – Maria (19 ani) a murit în mâinile medicilor. Abia terminase clasa a XII-a

Redactie

EXCLUSIV CITITORI – Scandal cu cuțite și topoare la Poienile de Sub Munte a doua zi de Crăciun pe rit vechi (actualizare – ce spun poliţiştii)

Vasile Dale

Tănăr din Baia Mare, care a urmărit şi ameninţat cu BÂTA o şoferiţă, a SPULBERAT pe trecere un bătrân, proiectându-l 10 metri (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.