Eveniment

ATENTIE SOFERI: PENTRU A MIA OARA SE REPARA PODUL DE PESTE RAUL LAPUS DINTRE RECEA SI LAPUSEL

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând din data de 17 octombrie 2017, timp de aproximativ o săptămână, se vor executa lucrări de reparaţii pe DN1C, la kilometrul 143+858 de metri, la Podul de peste râul Lăpuş, pe sensul de mers Dej – Baia Mare.

Podul este situat la iesirea din localitatile Lapusel si Recea, judeţul Maramureş. Traficul se va desfăşura pe un singur fir, alternativ, semaforizat.

Va reamintim ca drumul national 1 C Baia Mare – Dej a fost reabilitat in totalitate de firma FCC de doar cativa ani. Din pacate lucrarile de proasta calitate efectuate au dus la distrugerea partii carosabile in multe zone ale drumului. Se pare ca incepand din primavara anului viitor acest drum va intra iarasi in reabilitare totala.

Te-ar putea interesa si

„MEDICINA DE URGENŢĂ AZI”: Salvare spectaculoasă pe Lacul Firiza (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – 7 angajați confirmați pozitiv Covid19 la o firmă din Baia Mare. Schimbul 2 scos afară în ger pentru dezinfecție

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Rabinul american cu origini maramureșene Aaron Teitelbaum a sosit în Baia Mare. Alături de el au mai venit 600 de evrei ultra-ortodocși

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.