BREAKING NEWSRecomandate

PROTECŢIA CONSUMATORILOR ÎN ACŢIUNE: Comerciantul care a amestecat aluatul pentru plăcinte cu bormașina a fost amendat cu 30.000 de lei

În urmă cu câteva zile circula în mediul online un film realizat de o băimăreancă în care un bărbat, probabil un angajat al standului alimentar,  amesteca de zor aluatul pentru plăcinte cu bormașina.

Referitor la acest aspect, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş a remis presei un comunicat: „Ca urmare a vizualizării imaginilor distribuite în mediul online, surprinse cu ocazia desfăşurării Festivalului Castanelor 2018, organizat în centrul municipiului Baia Mare, reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş au iniţiat o acţiune de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în domeniul protecţiei consumatorilor, la operatorul economic care în data de 04.10. 2018 a fost filmat prestând servicii de alimentaţie publică în condiţii improprii.

Având în vedere cele menţionare anterior, operatorului economic i s-a încheiat un proces verbal de constatare a contravenţiei, acesta fiind sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 30.000 de lei pentru prestarea serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea sau securitatea consumatorilor, fiind dispusă măsura opririi temporare a prestării serviciului de alimentaţie publică, până la remedierea deficienţelor.
Menţionăm că, în vederea verificării respectării măsurilor dispuse prin procesul verbal, echipa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş a efectuat la operatorul economic un recontrol ulterior, constatând remedierea deficienţelor”.

CITESTE SI:

ÎN ATENŢIA BĂIMĂRENILOR: Aluat de plăcinte, preparat cu bormașina şi lângă gunoaie la Castane 2018

Te-ar putea interesa si

RĂMÂN ÎN AREST: Cătană, Fane și Cătălin, șmecherașii care și-au bătut joc de doi tineri din Vișeu de Sus, rămân după gratii până în 6 iunie

Vasile Dale

GROȘII ȚIBLEȘULUI: A fugit de poliţişti pentru că nu avea permis de conducere

Vasile Dale

În Maramureş se află în carantină 899 de persoane în 37 locații

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.