BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Imagini dure – Pieton lovit de autobuz pe DN1C în Şomcuta Mare. Ce spun poliţiştii (video cameră supraveghere)

Un accident grav de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN1C Baia Mare – Dej, în centrul oraşului Şomcuta Mare.

Un autobuz care circula pe relaţia Cluj Napoca – Baia Mare a surprins şi accidentat un bătrân, care se angajase pe lângă bicicletă în traversarea regulamentară a drumului, pe trecerea pentru pietoni semnalizată şi marcata corespunzător.

În urma impactului bătrânul din Satulung a fost aruncat pe şosea. El a fost preluat de echipajele medicale şi transportat la spital.

Actualizare

Polițiștii au intervenit în această după-dimineață la un accident de circulație produs în Șomcuta Mare. Primele verificări au relevat că un bărbat de 57 de ani, care a condus un autobuz, a surprins un bărbat de 70 de ani, angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, pe lângă bicicletă. Pietonul a fost rănit si transportat la spital. Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în mai multe oraşe din judeţ

Redactie

Enterprise Florida Inc. sfaturi pentru atragerea investitorilor în Parcurile Industriale din Maramureș

Vasile Dale

Lovitură pentru șoferii din România! Amenzile s-ar putea dubla din ianuarie 2023

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.