BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

CERCETAT PENTRU PATRU INFRACŢIUNI RUTIERE: Beat şi fără permis, a lovit cu maşina o căruţă la Vişeu de Sus şi a fugit de la locul accidentului

În seara de vineri, 22 noiembrie, la ora 21.18, Poliția Orașului Vișeu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Borcutului din oraş s-a produs un accident de circulație soldat cu o victimă, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar primele verificări efectuate au relevat că o căruță care se deplasa pe strada Borcutului din oraş a fost acroşată de un autoturism, care nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare, iar şoferul şi-a continuat deplasarea. Un bărbat de 39 ani, care se afla în căruţă, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus.
În urma activităților informativ-operative desfășurate, poliţiştii au găsit autoturismul implicat în accident la o distanță de aproximativ 3 km față de locul producerii accidentului, într-o zonă greu accesibilă. Imediat a fost identificat şi conducătorul auto – un bărbat de 34 ani, din Vișeu de Sus. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conduce, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

SIGURANŢA RUTIERĂ ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR

În ultimele 24 de ore poliţiştii au desfăşurat mai multe acţiuni pe drumurile publice de pe raza judeţului, atât pentru prevenirea accidentelor de circulaţie cât şi pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

SIGHETU MARMAŢIEI – poliţiştii din municipiu, împreună cu cei din Sarasău şi Ocna Şugatag, au organizat o acţiune pentru depistarea şoferilor care pun în pericol siguranţa pe drumurile publice conducând în stare de ebrietate. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 10 000 de lei şi au fost reţinute două permise de conducere.
BORŞA – în cadrul activităţilor desfăşurate pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii au depistat un bărbat de 41 de ani, care conducea pe strada Lăzuci din oraş după ce a consumat alcool. Întrucât testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de peste 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatu a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.
SEINI – poliţiştii au oprit pentru verificări 25 de autovehicule şi au aplicat patru sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 4 000 de lei. Totodată, a fost oprită pentru verificări o autoutilitară cu care se transporta material lemnos. Întrucât s-a constatat că speciile de lemn transportate nu corespundeau cu cele menţionate pe avizul de însoţire, a fost aplicată o sancţiune contravenţională iar lemnul, 5.74 mc, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Tăuţii Măgherăuş.
TĂUŢII MĂGHERĂUŞ – poliţiştii din oraş au acţionat împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş. Pentru neregulile constatate, aceştia au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 6 000 de lei, au reţinut opt certificate de înmatriculare şi au retras un set de plăcuţe de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

ATENȚIE, MĂMICI: „A încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței mele de 7 luni”

Vasile Dale

Au fost predați din Maramureș pe bază de proces-verbal. 3 persoane reținute de DIICOT în scandalul Azilelor Groazei. Majoritatea beneficiarilor erau de la DGASPC Maramureș și Covasna (foto)

Redactie

BEAT LA VOLAN: Impact violent lângă Târgul Auto din Baia Mare. Șoferu avea 0,73 mg/l acool pur în aerul expirat (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.