Maramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Bărbat din Vaslui înjunghiat de 5 ori cu un cuțit la Poienile de Sub Munte de un tânăr de 18 ani

Un caz înfiorător s-a petrecut aseară într-o anexă din cătunul Coşnea, comuna Poienile de Sub Munte. După ce au consumat băuturi alcoolice, între un bărbat din județul Vaslui și mai mulți localnici și amici de pahar a izbucnit un scandal.

De la cuvinte grele s-a ajuns la fapte și mai grave. Unul dintre localnici (se pare că pentru acesta ar lucra vasluianul ca cioban la o stână) ar fi scos un cuțit și l-a înjunghiat de 5 ori pe bărbatul din Vaslui.

Din fericire, leziunile suferite nu au fost atât de grave astfel că după acest incident lucrurile s-au calmat.

Astăzi dimineață însă bărbatul care a comis agresiunea l-a urcat pe vasluian în mașină și l-a transportat la Centrul Primiri Urgențe a unității medicale din Poienile de Sub Munte. Medicul de gardă a cerut un echipaj medical al ambulanței, care l-a transportat la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus.

Poliţiștii au intrat pe fir și așteaptă concluziile medico-legale pentru a stabili încadrarea faptei.

Actualizare

„Poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de un localnic ieri dimineaţă că în noaptea de 14 spre 15 decembrie a avut loc un conflict spontan într-o anexă din cătunul Coşnea, în urma căreia un bărbat de 36 de ani din Vaslui a suferit vătămări corporale. Poliţiştii Secţiei 4 Leordina s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, victima fiind transportată la Spitalul din Vişeu de Sus. În urma examinării medicale acesta nu a necesitat internare. Pe numele unui tânăr de 18 ani s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Un al doilea profesor de la Seminarul Teologic din Baia Mare pleacă din instituție din cauza acuzațiilor privind relații nepotrivite cu elevele minore

Redactie

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ LA ROZAVLEA: Ordin de protecţie provizoriu pe numele unui bărbat care şi-a ameninţat cu moartea soţia

Vasile Dale

BILANŢ 27 MARTIE: 1.292 de cazuri de coronavirus în România. 24 de persoane sunt în stare critică în spitale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.