BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

LACRIMI ŞI DURERE: Băieţelul 9 ani, ucis de mama sa, înmormântat astăzi în Bozânta Mică (FOTO, VIDEO)

Lacrimi și durere în Maramureș, pentru o viață curmată mult prea devreme. Alex, băiețelul de numai 9 ani care a fost ucis de propria mamă, o fostă educatoare din Baia Mare, va fi înmormântat astăzi, scrie ActualMM.

Întreaga comunitate din Bozânta Mică, unde se află casa în care s-a produs scena greu de imaginat, este în continuare în stare de șoc. Localnicii ne-au declarat că nu înțeleg cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie. Toți o cunoșteau pe Camelia ca fiind o femeie calmă, care își îngrijea singură și își iubea mult cei doi fii. Vestea oribilei crime a stârnit revoltă și a lăsat răni adânci în comunitate.

Trupul micuțului a fost adus ieri de la morga spitalului județean și a fost depus la capela din localitate. Înmormântarea a avut loc astăzi, 3 iunie, la cimitirul din Bozânta Mică.

Cât despre mama acestuia, surse din cadrul Spitalului Județean ne-au declarat că starea de sănătate a femeii s-a îmbunătățit semnificativ. Bogdan Gabor, Prim – Procurorul Adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş a declarat pentru ActualMM că femeia a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației în cursul zilei de ieri, 2 iunie. Medicii psihiatrii urmează să stabilească dacă aceasta a avut discernământ la momentul producerii crimei. Procurorii speră ca rezultatul expertizei psihiatrice să fie gata în cursul săptămânii viitoare, ne-a mai declarat Gabor.

ActualMM

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

Obține 100% reducere de Black Friday la izolația cu spumă poliuretanică! Descoperă cum poți câștiga o izolație gratis pentru casa ta!

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? Un tânăr de 27 de ani a dispărut de la stâna la care lucra

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Așa DA, așa NU – Șofer oprit în trafic de un polițist local din Baia Mare pentru a-i curăța luneta de zăpadă! Poliția Națională în schimb…

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.