Recomandate

VIDEO: Un şofer de autobuz din Baia Mare, la un pas să fie luat la pumni în trafic

Un nou caz care de categoria “sălbăticie în traficul din Baia Mare” a avut loc astăzi în municipiu. Șoferul unui autobuz și pasagerul dintr-un autoturism au fost la un pas să se ia la bătaie în mijlocul străzii. Totul s-a întâmplat astăzi, 29 iunie, pe strada Minerilor, la intersecția cu străzile Podul Viilor și Victoriei.

Un pasager al unui autoturism marca Golf 5 s-a dat jos din mașină, la semafor, și s-a dus glonț către șoferul autobuzului care se afla în spatele acestora. Nu se știe exact de la ce a început totul, cert este că cei doi bărbați și-au adresat cuvinte grele. La un moment dat, se aude cum pasagerul îl amenință pe șoferul autobuzului.
Celelalte persoane din autoturismul marca Volkswagen au reușit într-un final să îl convingă pe tânăr să intre în autoturism, apoi au demarat în trombă către strada Victoriei, intrând în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Întreaga scenă a fost filmată de un martor al incidentului, care mai apoi a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Atenție, imagini cu limbaj licențios:

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/174900740678237/?id=100044749361189

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare s-au sesizat din oficiu, în urma imaginilor apărute în spațiul public, și desfășoară verificări pentru identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

A SOSIT VACCINUL ÎMPOTRIVA COVID-19 / ACTUALIZARE: 120 de cadre medicale din Maramureș se vor imuniza azi (video)

Vasile Dale

ACUZAȚII EXTREM DE GRAVE: Direcția Silvică Maramureș prin OS Vișeu ar fi vândut prin licitație 912 mc de lemn fasonat care NU EXISTĂ. Poliția a fost sesizată

Vasile Dale

Proteste în România împotriva restricţiilor. Baia Mare – distanțați, cu mască pe figură la Prefectură. Pe stradă au renunțat la ele. Măştile, incinerate la Sibiu. La Botoşani, protestatarii au aprins fumigene (Actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.