BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO ACTUALIZARE / EXCLUSIVITATE – ATAC ÎNFIORĂTOR: Vânzătoarea unui magazin din Lăpușul Românesc a fost înjunghiată de 7 ori în stradă. Lama cuțitului s-a rupt în spate

Caz șocant azinoapte într-o comună din Țara Lăpușului. Din informațiile noastre oferite în exclusivitate de sursele noastre se pare că o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost atacată și înjunghiată cu un cuțit imediat după ora 22.00 în localitatea Lăpuș.

Se pare că femeia tocmai ieșise din magazinul alimentar unde muncea când a fost atacată de un necunoscut. Acesta a înjunghiat-o iar lama cuțitului s-ar fi rupt în spate.

Agresorul nu s-a oprit nici după ce femeia ar fi căzut la pământ. Acesta a continuat să o lovească cu picioarele.

Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în stare deosebit de gravă. Până în acest moment medicii au făcut tot posibilul să o țină în viață. Astăzi, aceștia au cerut ajutorul unui elicopter SMURD pentru a fi transferată la un spital de specialitate din Spitalul Tg Mureș.

Aceleași surse susțin că principalul suspect ar fi fost reținut de poliție.

ACTUALIZAREIPJ Maramureș

„Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus efectuează cercetări și investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o femeie de 41 de ani a suferit leziuni corporale și în prezent se află internată la spital sub supraveghere medicală.

La finalizarea cercetărilor și după încadrarea juridică a faptei, vor fi dispuse măsuri legale”, declară în exclusivitate pentru vasiledale.ro ag. şef Romeo Tămăşan – IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE 2 – Surse

Conform surselor noastre femeia înjunghiată era vânzătoare la un magazin. Se pare că principalul suspect, un cetățean de etnie rromă din aceeași localitate, ar fi pândit-o și a așteptat ca aceasta să închidă magazinul. Atunci a atacat-o cu cuțitul și a înjunghiat-o de 7 ori. Apoi a plecat liniștit. Femeia s-a târât cu ultimele puteri și a reușit să ceară ajutor.

Conform surselor noastre femeia are doi copilași care o așteptau acasă. Suspectul, Darius poreclit Bățoi (19 ani), ar fi declarat anchetatorilor că nu știe de ce a atacat-o pe femeie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: CAPTIVI în războiul din Israel. 56 de pelerini din Maramureș și Gherla evacuați de urgență din Palestina în Ierusalim

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV LA ZALĂU: Patru persoane au ajuns la spital, după un accident provocat de un băimărean

Redactie

Ministrul Marcel Boloș, vizită în Maramureș la trei dintre cele mai performante administrații publice locale din județ: Dumbrăvița, Fărcașa și Groși

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.