Eveniment

ALTE CADRE MEDICALE INFECTATE ÎN JUDEŢ: Trei cazuri pozitive la un centru medical din Bârsana

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea a trei cazuri pozitive la un centru medical de pe raza județului.

Cele trei cadre medicale infectate cu noul Coronavirus sunt asimptomatice. Contacții direcți au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.

Toate celelalte cadre medicale care își desfășoară activitatea în cadrul centrului au fost testate, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative. S-a procedat la dezinfecția centrului medical. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice pentru protecția personalului din centrul medical.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Te-ar putea interesa si

IDENTIFICAȚI DUPĂ 7 LUNI de la comiterea faptei. Cinci bărbați din Maramureș și Satu Mare au bătut doi tineri, unul din Maramureș, celălalt din Sălaj

Vasile Dale

DESCINDERI ÎN CLUBURILE BĂIMĂRENE: Scandalagiii, persoanele aflate în stare de ebrietate şi suspectaţii de consum de droguri, în vizorul poliţiştilor

Vasile Dale

DECIZIE DEFINITIVĂ A CURȚII DE APEL CLUJ: Porsche-ul și terenul primarului CHERECHEȘ rămân sub sechestru asigurator

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.