Eveniment

PREVENIRE: Acţiuni ale poliţiştilor maramureşeni pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane

Având în vedere dinamica la nivel naţional a accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului de persoane, se impune ca instituțiile cu atribuții în domeniu să desfășoare activități specifice de control în trafic, în scopul prevenirii și combaterii oricăror abateri de la respectarea normelor legale privind siguranța și legalitatea acestor tipuri de transport.


Astfel că, începând de astăzi, 03 noiembrie şi până în 13 decembrie 2020, Serviciul Rutier Maramureş va derula acțiuni pentru verificarea modului în care se efectuează transportul de persoane pe drumurile publice judeţene.
Acţiunea vizează reducerea victimizării populației prin accidente rutiere în care sunt implicate, cu vinovăție, autovehiculele destinate transportului public de persoane și prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
Activităţile de control vor fi desfăşurate atât împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier cât şi independent, cu dispozitivul planificat în serviciu. Primele verificări au avut loc în această dimineaţă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Râd și curcile de polițiștii lui Ghițucă de la LOCALĂ. Au cerut ajutorul polițiștilor adevărați tocmai la sediul Poliției Locale. S-au ales cu o sancțiune contravențională – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FURT DE 6.000 DE LEI: Băimărean reţinut după ce a spart împreună cu un tânăr din Cluj două aparate de cafea

Vasile Dale

BAIA MARE / ACTUALIZARE: Impact frontal între un BMW şi un taximetru. Șoferița vinovată era beată (FOTO/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.