Eveniment

DOTARE NOUĂ PENTRU ISU MARAMUREŞ: Utilaj cu tracțiune 4X4 pentru intervenții în zone împădurite sau pe teren greu accesibil

În dotarea I.S.U. Maramureș a intrat de astăzi un nou utilaj, un “vehicul utilitar pentru stingerea incendiilor”- UTV. Utilajul, cu tracțiune 4X4, este destinat intervențiilor în zone împădurite, pe teren acoperit cu zăpadă, precum și pe alte categorii de teren greu accesibil.
UTV-ul este un mijloc de transport off-road, cu remorcă atașată, pentru transportul rezervorului suplimentar de apă, cu o capacitate de 600 de litri și dispune de echipamente și accesorii pentru misiuni la incendii de pădure, pe teren înzăpezit și/sau acoperit cu gheață.

Vehiculul, în valoare de circa 34.000 de euro, a fost achiziționat de către Consiliul Județean Maramureș. Operaționalizarea noului utilaj în cadrul I.S.U. Maramureș va duce la îmbunătățirea capacității de răspuns a unității la situații de urgență apărute în zone greu accesibile. Vehiculul a fost repartizat Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Primarul din Cavnic, acuzat că ar fi agresat un bătrân. Edilul neagă

Vasile Dale

ATENŢIE! Nu depuneţi bani în conturile unor persoane necunoscute atunci când doriţi să vă angajaţi!

Vasile Dale

Un bărbat din Suciu de Sus s-a răsturnat cu mașina într-un râu, în Lelești. Acesta a fost grav rănit, fiind preluat de un elicopter SMURD

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.