Sport

FOTO: Băimăreanul Patric Iluț a luat patru medalii de aur la etapa de campionat mondial

Patric Iluţ a participat la patru etape de campionat mondial FIS, la două discipline de snowboard (Big Air și Slopestyle), la Platak – Croația. El a participat la categoria lui de vârstă, și anume U15 (sub 15 ani).
Concursurile au avut loc în snowparkul din Platak, în perioada 24-16 ianuarie, şi au participat în jur de 60 de copii, majoritatea din Europa.
După calificări, pe care le-a terminat pe primul loc la ambele discipline, Patric a dominat altele în toate cele patru concursuri, obținând patru medalii de aur și foarte importante puncte FIS.


“A fost o atmosferă super, care mi-a lipsit enorm în ultima vreme, dată fiind situația mondială. Mă bucur că am putut participa și, bineînţeles, pentru că am reuşit să iau aurul la toate cele patru concursuri“, a spus Patric Iluţ.

Te-ar putea interesa si

OMAN DESERT MARATHON 2017: UN MARAMURESEAN, POLITIST DE FRONTIERA, INTR-O COMPETITIE DURA IN DESERT (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

DANS SPORTIV: O medalie de aur, una de argint și două calificări în finalele Concursului Național ”Cupa Mirona”, din Reghin, pentru sportivii de la Prodance 2000

Vasile Dale

EVENIMENT: Sigheteanul Mezö Attila va alerga un maraton complet pentru susținerea cadrelor medicale, farmaciștilor și angajaților MAI din municipiu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.