BREAKING NEWSImportant

PASUL GUTÂI: 500 de puieți de molid și paltin, plantaţi de poliţişti şi angajați ai Primăriei Baia Sprie și ai Ocolului Silvic

Ieri, 13 aprilie, polițiștii din Baia Sprie, împreună cu angajați din cadrul Primăriei Baia Sprie și ai Ocolului Silvic, au continuat o tradiție începută în urmă cu câțiva ani.

Cu respectarea legislației în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului COVID, s-au plantat 500 de puieți din speciile molid și paltin într-o zonă din Pasul Gutâi.

În anul 2017 zona respectivă a fost grav afectată de o furtună, în urma căreia au fost distruși mulți arbori.

Primăria orașului Baia Sprie a fost reprezentată și de primarul Bârda Sebastian Alin, iar Ocolul Silvic de Inginer Matei Mircea, șeful de ocol.

Este binecunoscută importanța vitală a pădurii în echilibrul întregului ecosistem, iar această acțiune este un simbol al atenției pe care ar trebui să i-o acordăm.

Responsabilitatea protejării pădurilor ne revine nouă, tuturor.

„Pe această cale, dorim să evidențiem încă o dată strânsa colaborare a celor trei instituții în cadrul acestor acțiuni, care în trecut au beneficiat și de sprijinul important al copiilor noștri, elevi ai școlilor din zonă”, anunţă organizatorii.

Te-ar putea interesa si

HĂRNICEȘTI: Două persoane rănite după ce o șoferiță a lovit un tractor

Vasile Dale

AU RĂSUNAT COLINDELE LA INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI MARAMUREŞ

Redactie

INCENDIU VIOLENT: AUTOCAR PLIN CU 50 DE PELERINI A LUAT FOC IN PASUL GUTAI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.