Eveniment

Suzana şi Daciana, surorile folclorului maramureşean au lansat imnul gemenelor

Gemenele folclorului maramureşean, Suzana şi Daciana Vlad tocmai au sărbătorit împreună 30 de primăveri şi tot împreună şi-au făcut şi un cadou – un imn al gemenelor sau „o carte de vizită” aşa cum spun chiar ele.

Daciana: Este cel mai nou cântec al nostru şi ne-am dorit cumva să avem o carte de vizită pentru că este un cântec dedicat nouă. Prin acest cântec vrem să arătăm tradiţiile pe care Maramureşul le are şi să arătăm partea mai frumoasă a României pe care mulţi încă nu au descoperit-o.

Suzana: Noi întotdeauna am făcut cântece dedicate celor care ne ascultă. Cam de vreo 6-7 ani noi ne compunem repertoriul şi am simţit că la vârsta asta frumoasă e momentul să ne dedicăm un cântec, să fie o carte de vizită. Ne-am dorit ca aniversarea de anul acesta să fie una diferită, să avem o petrecere frumoasă, dar pentru că vremurile nu ne-au permis am zis că trebuie să rămânem cu o amintire frumoasă.

Sursa observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

AJVPS MARAMUREŞ ÎN DOLIU: Directorul Ionică Pop a pierdut lupta cu boala

Redactie

EXCLUSIV: Fără permis, beat și părăsirea locului accidentului – Adolescentul de 17 ani din Șomcuta Mare a fost arestat preventiv. A lăsat acasă un bebeluș de 3 luni

Vasile Dale

GALERIE FOTO: O maşină din Maramureş, implicată într-un carambol la Jucu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.