BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV: Tragedie în HURGHADA, EGIPT – Un bărbat din Maramureș aflat în concediu a murit după un infarct la peste 40 grade Celsius

Tragedie în destinația preferată a maramureșenilor în această perioadă: Hurghada, Egipt. Un maramureșean a murit în urma unui infarct, se pare. Cititorii noștri ne-au transmis faptul că bărbatului i s-a făcut rău cel mai probabil din cauza temperaturii extrem de ridicate de afară: peste 40 de grade Celsius.

Sursele noastre spun că un medic din Baia Mare, aflat și el în concediu de odihnă în Hurghada, a început manevrele de resuscitare fără niciun rezultat din păcate. Nici echipajele de urgență nu au putut face mai mult pentru a-l salva pe maramureșean.

Se pare că bărbatul este din Oarța de Sus, județul Maramureș, și că s-ar ocupa cu creșterea porcilor în zona respectivă. Sursele noastre spun că decesul ar fi putut fi cauzat de temperaturile extrem de ridicate din Egipt, de astăzi.

știre în actualizare

Te-ar putea interesa si

Expoziţie de motociclete la Baia Mare. Principala atracţie, un motor de aproape 20.000 de euro (VIDEO)

Vasile Dale

FOTOGALERIE. Percheziții de amploare în Maramureș și Satu Mare. Ofițerii antidrog au descoperit 240.000 euro ”de recuzită”, droguri și un pistol

Vasile Dale

SMART ELEPHANT BOOKS aduce în România franciza ElefantulMeu.ro – Cărți personalizate pentru copii

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.