BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SIGHETU MARMAŢIEI: În lipsa unei toalete publice, un bărbat și-a făcut nevoile în plină zi în Parcul central cu sute de trecători de față


Alte orașe din România dezbat probleme de genul: ce parcuri să mai facem, construirea unei noi piețe, pasaje subterane etc. În Sighet, de zeci de ani administrația locală nu este în stare să dea în folosință o toaletă publică. Menționăm că în acest an Consiliul local a alocat bani pentru construcția unei toalete publice lângă sediul Finanțelor, însă nici până în prezent nu a început nicio construcție.

În lipsa acestora, probabil nevoit de o urgență imperioasă, un bărbat, nici mai mult nici mai puțin, și-a făcut nevoile în plin centrul municipiului, în Parcul central.

Acesta și-a tras jos nădragii, a luat poziția specifică unor treburi mari și puturoase și „s-a pus pe treabă”. Aceasta, în condițiile în care era plină zi iar pe acolo treceau sute de oameni, inclusiv copii. Nici până la această oră nu am reușit să aflăm dacă bărbatul era dotat cu hârtie igienică, sau ce a folosit în locul acesteia. Cert este că, după finalizarea „treburilor”, bărbatul a plecat ușurat și voios în drumul său și cu speranța că administrația sigheteană va construi o budă publică la un moment dat.

Experți în agricultură au declarat pentru Sighet 247 că dacă mai mulți sigheteni și-ar face aceleași treburi în Parcul central, anul viitor pământul ar fi îngrășat corespunzător, iar iarba s-ar transforma singură în gazon, trandafirii ar înflori înainte de termen și că nu ar mai trebui să se cheltuie bani din bugetul local cu întreținerea parcului.

Sursa Sighet 247

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: E alertă maximă în Maramureș: amenințare cu pistolul în Rona de Sus!!! (actualizare)

Vasile Dale

DOREL DE MARAMU’: DOI ADUNA UNUL GOLESTE. SITUATIE HILARA LA VISEU DE SUS (FOTO/VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

COVID-19: Primul deces raportat în Maramureş. Total 771 de morţi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.