BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: Avem imaginile video ale impactului teribil de la Borșa în care o fată de 14 ani a murit (cameră supraveghere)

Avem imaginile video ale impactului teribil dintre un BMW seria 7 și un BMW X6 petrecută ieri seară pe DN18 pe raza orașului Borșa. În urma accidentului o fată de 14 ani a murit iar alți trei tineri se află în spital. Celălalt șofer a fost rănit ușor. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere. www.vasiledale.ro vi le prezintă în EXCLUSIVITATE.

Pe imagini se vede clar faptul că șoferul de 20 ani (iubitul minorei decedate) a intrat în derapaj, mașina s-a răsucit pe șosea, a trecut pe contrasens și s-a izbit violent cu partea laterală dreapta de BMW-ul X6 care circula regulamentar.

AVERTISMENT: Imaginile video vă pot afecta emoțional

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ŞOFERII SE REVOLTĂ: Bătaie de joc pe tronsonul de drum în lucru din zona podului de la Ardusat. Șmecherii “păcălesc” semaforul în turmă, autoritățile se fac că plouă

Redactie

ACCIDENTE LA ȘOMCUTA MARE ȘI SATU NOU DE SUS: Doi oameni răniți. O mie de șoferi au fost amendați de polițiștii rutieri în doar o săptămână (FOTO)

Redactie

FOTO EXCLUSIV / INCIDENT ÎN BAIA MARE: Cabluri de troleibuz căzute pe carosabil

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.