Important

RESPECT ŞI RECUNOŞTINŢĂ LA ISU MARAMUREŞ: DISTINCȚII PENTRU REZERVIȘTI

În conformitate cu legile, ordinele și regulamentele militare în vigoare, șase pompieri rezerviști maramureșeni au primit distincții onorifice, cu ocazia Zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România.
La propunerea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I., filiala “Pintea Viteazu” Maramureș, pentru activitatea meritorie în cadrul asociației, general-maior Iamandi Dan-Paul, Inspector General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a aprobat conferirea Emblemei de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, col.(r) Ardelean Traian-Mihai și col.(r) Iacoș Laurențiu-Florentin.
Prin ordinul col. Sîrb Ioan-Ioniță, inspector șef (D) al I.S.U. Maramureș, plt.adj.șef(r) Onișa Ioan, plt.adj.șef(r) Pasere Ioan, plt.adj.șef(r) Sighiartău Nicolae-Vasile și plt.adj.șef(r) Șiman Radu-Marius li s-a conferit Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a III-a.
Alți 28 de ofițeri în rezervă și retragere au primit diplome de onoare, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, în semn de respect și recunoștință, pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență
“Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.
Felicitări tuturor, sănătate și succes în toate activitățile pe care le desfășoară și după încheierea carierelor militare!

Te-ar putea interesa si

HAI ÎN DRUMEȚIE! Drumeție în Aria Naturală Protejată Creasta Cocoșului, de Ziua Mondială a Mediului în natură

Redactie

STAGIU DE PREGĂTIRE: 40 de studenţi maramureşeni ai Academiei de Poliţie au început practica la IPJ Maramureş

Vasile Dale

Salvator montan din Maramureş, solicitat să pregătească salvatori aeromedicali, în Serbia

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.