BREAKING NEWSEvenimentImportantNationalRecomandate

ACCIDENT ÎN JUDEŢUL SATU MARE: Maramureşean implicat într-un accident rutier. Biciclist vinovat

Accident rutier în localitatea Petin din județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 18.20, atunci un bărbat, în vârstă de 50 de ani, aflat pe o bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, conform informațiilor PresaSM.

Acesta a ajuns în fața unei mașini, conduse aparent regulamentar de către un maramureșean. Conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Victima a fost prealuată de către un echipaj medical de prim-ajutor și transportată la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării de investigații medicale suplimentare.

În funcție de diagnosticul medicilor se va face și încadrarea faptei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili întregul complex de împrejurări care au dus la acest incident.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

INCENDIU: O casă de locuit din Dăneşti s-a făcut scrum (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Bărbat  condamnat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și persoană urmărită internațional depistată de polițiști

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: TRAGEDIE LA BUDEŞTI – O fată de 21 ani a decedat după ce un şofer beat s-a izbit cu maşina de un stâlp – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.