EvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Gest impresionant din partea unui student turkmen în gara din Sighetu Marmaţiei


Zilele trecute, respectiv în 3 și 4 martie, în Sighetu Marmaţiei a ajuns un grup de 92 de studenți turkmeni, refugiaţi din Ucraina.

„I-am asistat cu tot ce au avut nevoie (cazare, transport, bilete CFR spre București ș.a.) am fost răsplătit cu un gest de mulțumire care greu poate fi descris în cuvinte.
Unul dintre studenții refugiați, după punerea în mișcare a trenului mi-a făcut semn să mă apropii de geamul trenului, lipind telefonul de geam. Era un mesaj simplu, scris în turkmenă și tradus cu Google Translate: „Mulțumesc mult!”.
În acțiune au fost implicați și Vlașin Vasile, Vasile Moldovan, Petre Rednic, Liviu Șiman, Petre Giurgi, pompieri, jandarmi etc.”, scrie pe facebook Nicolae Iuga.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Autorul jafului de la un cazino din Vişeu de Sus a fost prins!

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – A fost prins incendiatorul din BORȘA: A fugit de poliție, însă l-au prins și încătușat. Bărbatul a incendiat acoperișul unei case (actualizare)

Redactie

DISPERARE LA SIGHET: În centrul de carantină de la internatul Liceului forestier se află peste 100 de persoane. Primarul este depășit de situație. Carantină de 4 stele la Borșa (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.