BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures în zona Creasta Cocosului. O turistă rănită, s-a cerut elicopterul SMURD – ACTUALIZARE

O turista in varsta de 54 ani a alunecat si a suferit un traumatism la membrul inferior stang fiind in imposibilitatea de a mai calca/merge.

Salvatorii montani se deplaseaza la victima pentru a-i acorda primul ajutor urmand sa o evacueze folosind echipamentul din dotare UT 2000 si tehnici de coarda datorita zonei abrupte si cu acces dificil.

In sprijin pentru preluarea victimei a fost solicitat si elicopterul SMURD de la POA Jibou deoarece evacuarea persoanei accidentate pana unde poate fi preluata de un echipaj medical terestru dureaza in jur de 2h 40 – 2 h 50 minute..

Actualizare

Interventia a fost incheiata cu succes. Pacienta din Seini a fost predata la elicopter.

Te-ar putea interesa si

Tânăr de 19 ani, cercetat după ce a fost prins în miez de noapte drogat la volan

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer a murit după ce un tânăr de 23 ani beat a intrat direct în mașina lui care circula regulamentar. Imagini înfiorătoare între Ocna Șugatag și Ferești (actualizare)

Vasile Dale

Polițiștii de investigații criminale maramureșeni efectuează cercetări pentru soluționarea unor cazuri de înșelăciune privind tranzacționarea de criptomonede

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.