Important

SEINI: Peste 400 de pachete de țigarete ridicate de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice

Ieri, 17 august, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, având ca obiect săvârșirea infracțiunii asimilate contrabandei, faptă prev. de art. 270, al. 3, din Legea nr. 86/2006, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din Seini, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în oraș.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat de la un imobil utilizat de o femeie de 47 de ani, 410 pachete de țigarete, produse ce trebuiau supuse unui regim vamal şi susceptibile că ar proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 6.600 de lei.
În continuare, se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și tragerii acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / FOTO DOCUMENT: Trei elevi confirmaţi pozitiv la un liceu din Baia Mare. Alo, DSP, închidem şcoala? Vadu Izei şi Deseşti intră în carantină?

Redactie

FOTO EXCLUSIV – ARESTAȚI PREVENTIV: Doi tineri au tâlhărit fiul unui procuror din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO: Gândaci, mizerie și produse expirate, printre nereguli descoperite în magazinele Unicarm

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.