BREAKING NEWSEveniment

Ana, băimăreanca ucisă de o haită de câini în București a ajuns la capela cimitirului Horia 1

Sicriul cu trupul neînsuflețit al băimărencei ucise în timp ce alerga printr-un parc din București a ajuns astăzi la capela cimitirului Horia 1 din Baia Mare. Astăzi a avut loc slujba de priveghi.

Mîine, Ana Oros Dărăban va fi condusă pe ultimul drum de la ora 13.00.

Cine era Ana, femeia ucisă de câini 

Ana Oros Daraban a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei. 

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător și în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeași zonă. La acea vreme, tânăra a reușit să scape cu viață, chiar dacă a fost transportată de urgență la spital. 

Băimăreanca Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din București, voluntar la mai multe asociații şi ONG-uri care se ocupă de protecția mediului înconjurător. 

„O veste tragica, din păcate Ana Oros Daraban nu a mai reușit sa câștige în fața destinului! Prea crud destinul acestui om! Dumnezeu Sa te ierte”, a fost mesajul de adio lăsat pe Facebook de un prieten. 

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

TÂLHĂRIE CALIFICATĂ: Reţinut după ce au furat două inele de pe degetele unei bătrâne

Redactie

Galerie foto: S-a prăbușit podul iar traficul rutier pe DN17C Săcel – Moisei a fost închis. Vezi varianta ocolitoare

Vasile Dale

SĂPÂNȚA: Land Rover cu numere de UK încărcat cu 13.500 pachete țigări trecute din Ucraina în România prin albia râului Tisa. Suspecții au fugit în țara vecină

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.