BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Două şoferiţe, implicate într-un accident la Sarasău

Ieri, 26 februarie, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 19, în localitatea Sarasău.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o tânără de 21 de ani din Cluj, la ieșirea de pe D.C. „Ulița Bisericii” din comuna Sarasău către D.N. 19, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către o femeie de 38 de ani din Sarasău, dinspre Sighetu Marmației înspre Săpânța.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor două conducătoare auto care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde nu a fost necesară internarea lor. Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

INCIDENT / ACTUALIZARE: Avionul Tarom București – Baia Mare nu a decolat din motive tehnice! A fost nevoie de schimbarea aeronavei. A doua aeronavă a reuşit să decoleze în jurul orei 18.30 (FOTO)

Vasile Dale

ATENŢIE LA CONTURILE BANCARE: Doi băimăreni s-au trezit fără bani în conturi

Redactie

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: O persoană rănită, după ce două maşini s-au ciocnit pe strada Grănicerilor. Un politist implicat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.